Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. 

Szlak kulinarny „Świętokrzyska Kuźnia Smaków” oznakowany

Konferencja podsumowująca projekt „Świętokrzyska Kuźnia Smaków”Zakończony został ostatni etap zadania pn. „Wytyczenie szlaku” realizowanego w ramach projektu „Świętokrzyska Kuźnia Smaków”. Podmioty, które otrzymały certyfikat zostały oznakowane oraz poddane ocenie pod względem spełniania wymagań zawartych w umowie certyfikacyjnej.
Oznakowanie podmiotów szlaku odbyło się w dniach od 24 do 26 czerwca 2015 roku. Wszystkie 34 miejsca, w tym 9 restauracji, 4 gospodarstwa agroturystyczne oferujące potrawy kuchni regionalnej i lokalnej oraz 21 producentów i przetwórców produktów regionalnych, tradycyjnych i lokalnych, znajdujące się w powiatach:

sandomierskim, opatowskim, ostrowieckim i kieleckim zostały poddane lustracji przeprowadzonej przez Teresę Wąsik – koordynatora projektu i Annę Michalską – asystenta projektu. Każdy podmiot otrzymał tablicę oraz naklejkę szlaku kulinarnego „Świętokrzyska Kuźnia Smaków” do oznakowania miejsca prowadzenia działalności. Poniżej galeria z oznakowania podmiotów szlaku ŚKS.

Anna Michalska

Powiat kielecki


Powiat opatowski


Powiat ostrowiecki


Powiat sandomierski

Tag:

GÓRY ŚWIĘTOKRZYSKIE NASZĄ PRZYSZŁOŚCIĄ

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

Świętokrzyski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Modliszewicach

 

PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO
PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ