Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. 

„Perła” 2017 dla produktu ze szlaku Świętokrzyska Kuźnia Smaków

tort czekoladowo-orzechowy z RżuchowaKapituła krajowa XVII edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”  przyznała  statuetkę  „Perły” 2017 dla produktu tradycyjnego z województwa świętokrzyskiego pn. tort czekoladowo-orzechowy z Rżuchowa - Pasterczyk Monika, Pracownia Tortów Artystycznych „Kraina Tortów”, Rżuchów, gmina Sadowie, powiat opatowski, który jest ofertą Świętokrzyskiej Kuźni Smaków oraz  laureatem nagrody głównej  konkursu  wojewódzkiego  NKD 2016 roku. Warto przypomnieć, że statuetki Perły przyznawane są od 2003 roku a ich wręczanie  odbywa się podczas  Wielkiego  Finału  konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów” na Międzynarodowych Targach  POLAGRA w Poznaniu, który w tym roku odbędzie się 24 września br. o godz. 13.00 w pawilonie 11 (tzw. Iglica), towarzyszyć mu będzie  tzw.

Wielka  Degustacja  Perłowa  nagrodzonych produktów.

Gratulujemy wyjątkowej  nagrody, życzymy wytrwałości i dalszych sukcesów na rynku żywności tradycyjnej.  Konsumentów zachęcamy do ich skosztowania i kupowania, gdyż  są naturalne i wyjątkowe  pod względem smaku, jakości surowca, sposobu i czasu wytwarzania jaki jest potrzebny, aby mogły być takie wyjątkowe.
                                                                                                                                                                                                                                  Teresa Wąsik 

 

 

 

 

 

 

Kraina Tortów. Pracownia Tortów Artystycznych

• tort czekoladowo-orzechowy z Rżuchowa


Pasterczyk Monika
      Rżuchów 4, 27-580 Sadowie

697180707
krainatortow@wp.pl
www.krainatortow.pl 

 

 

 

 

Tort czekoladowo-orzechowego z Rżuchowa
Pasterczyk Monika

 

 

 

 

www.krainatortow.pl