Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. 

Seminarium wyjazdowe nt.: „Kuchnia regionalna i produkt tradycyjny turystycznym produktem regionu”

Świętokrzyski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Modliszewicach  zaprasza do udziału w seminarium wyjazdowym nt.: „Kuchnia regionalna i produkt tradycyjny turystycznym produktem regionu”  organizowanym  w ramach projektu „Świętokrzyska Kuźnia Smaków”.
Seminarium odbędzie się  w dniach   7 -  9 czerwca 2016 r. a docelowym miejscem wyjazdu jest obszar działania Lokalnej Grupy Działania „Zielony Pierścień” - województwo lubelskie.

 Świętokrzyska Kuźnia Smaków

Celem wyjazdu jest zapoznanie się  z dobrymi praktykami oraz doświadczeniami realizacji przedsięwzięć z wykorzystaniem zasobów lokalnych opartych na dziedzictwie kulinarnym  sprzyjających rozwojowi regionu. Poza poznaniem ciekawych inicjatyw partnerskiej współpracy zwiększenia atrakcyjności turystycznej regionu wizyta stanowi także okazję do nawiązania nowych kontaktów i wymiany doświadczeń podmiotów, organizacji i instytucji z regionu lubelskiego i świętokrzyskiego.

  Do pobrania:
  Zaproszenie • 
Karta zgłoszenia • 
Program seminarium wyjazdowego • 
Regulamin rekrutacji • 

Tag: