Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. 

Szlak kulinarny „Świętokrzyska Kuźnia Smaków” oznakowany

Konferencja podsumowująca projekt „Świętokrzyska Kuźnia Smaków”Zakończony został ostatni etap zadania pn. „Wytyczenie szlaku” realizowanego w ramach projektu „Świętokrzyska Kuźnia Smaków”. Podmioty, które otrzymały certyfikat zostały oznakowane oraz poddane ocenie pod względem spełniania wymagań zawartych w umowie certyfikacyjnej.
Oznakowanie podmiotów szlaku odbyło się w dniach od 24 do 26 czerwca 2015 roku. Wszystkie 34 miejsca, w tym 9 restauracji, 4 gospodarstwa agroturystyczne oferujące potrawy kuchni regionalnej i lokalnej oraz 21 producentów i przetwórców produktów regionalnych, tradycyjnych i lokalnych, znajdujące się w powiatach:

sandomierskim, opatowskim, ostrowieckim i kieleckim zostały poddane lustracji przeprowadzonej przez Teresę Wąsik – koordynatora projektu i Annę Michalską – asystenta projektu. Każdy podmiot otrzymał tablicę oraz naklejkę szlaku kulinarnego „Świętokrzyska Kuźnia Smaków” do oznakowania miejsca prowadzenia działalności. Poniżej galeria z oznakowania podmiotów szlaku ŚKS.

Anna Michalska

Powiat kielecki

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg 09.jpg

10.jpg 11.jpg 12.jpg

13.jpg 14.jpg 15.jpg

16.jpg 17.jpg 18.jpg

19.jpg 20.jpg 21.jpg

22.jpg 23.jpg 24.jpg

25.jpg 26.jpg 27.jpg

28.jpg 29.jpg 30.jpg

31.jpg 32.jpg


Powiat opatowski

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg 09.jpg

10.jpg 11.jpg 12.jpg

13.jpg 14.jpg 15.jpg

16.jpg 17.jpg


Powiat ostrowiecki

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg


Powiat sandomierski

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg 09.jpg

10.jpg 11.jpg 12.jpg

13.jpg 14.jpg 15.jpg

16.jpg 17.jpg

Tag: